Mehmet Halil İbrahim Hekimoğlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Topluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi, kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler olarak hayata ve üst öğretim kurumlarına hazırlamak.

Başarılar: -

Servis Bilgisi: Var
Okulun Sınav Başarı Durumu: Mezun vermedi.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Mezun vermedi.
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: E twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - 0 (332) 261 28 49

WEB - https://mhihekimoglualisesi.meb.k12.tr

Adres - MEHMET HALİL İBRAHİM HEKİMOĞLU ANADOLU LİSESİ BEYHEKİM MAH. ERENLER SK. NO 36 SELÇUKLU / KONYA

Yerleşim Yeri - Konya/Selçuklu

Ulaşım Okulumuza şehir merkezinden tramvay veya Bosna-Hersek dolmuşları ile ulaşım mümkündür. Tramvay veya dolmuş ile ulaşımda Sancak durağında inildiğinde yaklaşık 200 m. uzaklıktadır. Ayrıca otobüs ile ulaşımda mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 15 km