SERDAL ALABAY - OKUL MÜDÜRÜ

1986 yılında Konya ili Yunak ilçesi Özyayla köyünde dünyaya geldi. İlk öğreniminin ilk dört yılını Özyayla Köyü İlköğretim okulunda son dört yılını Antalya/Serik 9 Mart İlköğretim okulunda, orta öğrenimini Serik Anadolu Lisesinde ve yüksek öğreniminin ilk üç yılı Karadeniz Teknik Üniversitesi´nde son iki yılını Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 2011 yılında Sivas/Divriği ilçesine atanarak Naci Demirağ Anadolu Lisesinde öğretmenliğe başladı. 2015 yılında Konya/Cihanbeyli’ye atanarak Cihanbeyli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak dört yıl hizmet etti. Evli ve iki çocuk babası olan Serdal ALABAY 2019 yılında Mehmet Halil İbrahim Hekimoğlu Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görevine başladı. Halen bu görevi yürütmektedir.